Bàner
Home Catàleg de Cursos Informació ISO/IEC 20000 Foundation

Aquest curs és una introducció als conceptes fonamentals inclosos en la norma ISO/IEC 20000. Es donen a conèixer les dues parts de la norma, així com detalls dels seus respectius continguts. Els assistents reben indicacions que els poden ajudar a superar la certificació corresponent

Codi del curs: ISO20000F

Temari

  • Definicions i principis de la Gestió de la Qualitat del Servei (15%).
  • Posicionament de la norma ISO/IEC 20000 en la Gestió del Servei de TI (20%).
  • Especificacions de qualitat per a la Gestió del Servei de TI (35%).
  • El codi de pràctica de la Gestió del Servei de TI (30%).

Durada

El curs té una durada recomanada de 16 hores, amb diferents alternatives de distribució. Per més detalls, consulteu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

A qui va adreçat

Aquesta certificació està adreçada a professionals de serveis tant interns com externs que tenen algun rol o interès en la norma ISO/IEC 20000, fins i tot si la seva organització encara no està certificada. El Certificat de Fonaments en Gestió de Serveis de TI segons ISO/IEC 20000 està específicament destinat a aquesta audiència. Addicionalment, per als clients que estan considerant sol·licitat als seus proveïdors de serveis que tinguin la certificació ISO/IEC 20000 els proporciona una visió sobre què poden esperar dels seus proveïdors.

Prerrequisits

No en té cap.

I després què

El Certificat de Fonaments en gestió de Serveis de TI segons ISO/IEC 20000 és un prerequisit per a altres n dins l’esquema de qualificació ISO/IEC 20000.

Coneixements adquirits

Un cop completada la formació els assistents coneixeran:

  • Entendre les definicions i principis de la Gestió de Qualitat del Servei.
  • Entendre la posició de la norma ISO/IEC 20000 en la Gestió del Servei de TI.
  • Les especificacions de qualitat per a la Gestión del Servei de TI.
  • El codi de pràctica de la Gestió del Servei de TI.

Certificacions

Aquest curs permet presentar-se a l’examen de certificació ISO/IEC 20000 Foundation. L’examen consisteix en un test de 40 preguntes i requereix un 65% d’encerts o més per poder superar-lo.

Preu

Podeu consultar les condicions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o a través de la web http://www.articconsultors.com/content/ca/formacio.
 


ITIL® and PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.The Swirl logoTM is a trade mark of AXELOS Limited. 

CobiT, SixSigma, Lean IT, e ISO son marcas registradas y sus derechos reservados a favor de sus respectivos propietarios.