Bàner
Home Catàleg de Cursos Informació ISO/IEC 27000 Foundation

L’objectiu principal d’aquest curs és la introducció dels conceptes bàsics relacionats amb la Seguretat de la Informació basats en la norma ISO/IEC 27002.  Entre d’altres conceptes, cal destacar la definició d’un Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI), conèixer la dimensió i l’abast que suposa la implantació, certificació i manteniment d’un Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació en una organització. També s’introdueix l’alumne en els conceptes de riscos, amenaces i vulnerabilitats a les quals s’exposa una organització i com gestionar-los.

Així mateix, l’assistent al curs prendrà consciència de com la Seguretat de la Informació afecta a la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades que utilitzen tant les persones com les organitzacions.

Aquest curs és també el primer pas per a les organitzacions que desitgen implantar un sistema formal de Gestió de la Seguretat basat en la norma ISO/IEC 27001.

Codi del curs: ISO27000F

Temari

 • Seguretat de la Informació
 • Abast. Conceptes i definicions
 • Avaluació i tractament del risc
 • Política de seguretat
 • Organització de la Seguretat de la Informació
 • Gestió d’actius
 • Seguretat dels Recursos Humans
 • Seguretat física i ambiental
 • Gestió de les comunicacions i operacions
 • Control d’accés
 • Adquisició, desenvolupament i manteniment dels Sistemes d’Informació
 • Gestió de les incidències de Seguretat de la Informació
 • Gestió de la Continuïtat de negoci
 • Conformitat

Durada

El curs pot ser impartit en diferents formats i distribucions de les sessions. El més habitual és fer-lo en tres sessiones vuit hores.

A qui va adreçat

Aquest curs va especialment adreçat a Directors d’Operacions o Gerents d’Àrea amb responsabilitat executiva en el negoci i, gerents i especialistes en Seguretat de la Informació interessats en conèixer el Model de Gestió de la Seguretat de la Informació basat en ISO/IEC 27001, així como persones responsables de la coordinació i desenvolupament d’activitats relacionades amb el disseny, implementació i control dels Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació.

També és un curs indicat per a professionals de qualsevol organització que gestionen informació i necessiten adquirir coneixements en Seguretat de la Informació.

Prerequisits

No és necessari tenir coneixements previs relacionats amb la Seguretat de la Informació, tot i que és recomanable. No cal tenir coneixements tecnològics per assistir al curs, tot i que també és recomanable. No cal cap certificació prèvia.

I després què

Information Security Management Advanced (ITISMAS) based on ISO/IEC 27002.
Information Security Management Expert (ITISMES) based on ISO/IEC 27002.

Coneixements adquirits

Un cop completada la formació, els assistents hauran adquirit els coneixements suficients per poder obtenir la certificació oficial Information Security Foundation based on ISO/IEC 27002. A més, seran capaços d’explicar la importància de la Seguretat de la Informació i perquè s’ha d’implementar un Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI) a les organitzacions. Com els conceptes de confidencialitat, disponibilitat i integritat poder afectar a la informació de la organització. La necessitat d’una anàlisi i una gestió de riscos. També, seran capaços de comprendre el tractament diferencial de les incidències de seguretat i la necesssitat de crear un equip especial per a la Gestió de la Seguretat de la Informació de la Organització.

Certificacions

Aquest curs permet presentarse a l’examen de certificació Information Security Foundation based on ISO/IEC 27002. L’examen pot quedar inclòs dins el curs. En tot cas, el curs inclou la preparació suficient perquè els alumnes puguin superar amb  èxit la certificació. L’examen consisteix en un test d’una hora de durada, amb 40 preguntes que cal superar amb un 65% d’encert.

Preu

Podeu consultar les condicions directament Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
 


ITIL® and PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.The Swirl logoTM is a trade mark of AXELOS Limited. 

CobiT, SixSigma, Lean IT, e ISO son marcas registradas y sus derechos reservados a favor de sus respectivos propietarios.