Bàner
Home Catàleg de Cursos Informació ITIL Intermediate Capability: Operational Support & Analysis

El certificat ITIL® Intermediate: Operational Support and Analysis (OSA) és una qualificació independent, però forma part del grup de certificacions ITIL® Intermediate Capability, i és un dels mòduls que condueix cap a l’ITIL® Expert in IT Service Management. L’objectiu principal d’aquest mòdul i del seu examen associat és, respectivament, impartir, provar i validar el coneixement de les pràctiques de la indústria en la resolució i suport del Cicle de Vida de la Gestió de Servei.

Codi del curs: ITILOSA

Temari

 • Els processos pertanyents a l’Anàlisi i Suport Operacional durant el Cicle de Vida del Servei.
 • Èmfasi específic en els processos i rols de l’Operació de Servei.
 • Activitats operacionals de processos tractats en altres fases del cicle de vida.
 • Organització per a l’Operació de servei que descriu les funcions que s’ha de realitzar.
 • Funcions relacionades amb l’Operació de Servei.
 • Rols i resposabilitats.
 • Consideracions sobre la implementació i la tecnologia.
 • Reptes, factors crítics d’èxit i riscos.

Durada

35 hores.

A qui va adreçat

Aquest curs va adreçat a persones que requereixen una comprensió més detallada dels processos d’Anàlisi i Suport Operacional i com poden ser utilitzats per millorar la qualitat del suport dels serveis de TI dins les organitzacions. Especialment, va adreçat a persones involucrades en els processos de Gestió d’Events, Gestió d’Incidències, Gestió de Peticions de Servei, Gestió de Problemes, Gestió d’Accessos; o en les funcions Service Desk, Technical Management, IT Operations Management o Application Management.

Prerrequisits

Els candidats que vulguin ser formats i examinats en aquesta qualificació han d’acreditar la possessió de la certificació ITIL® Foundation Certificate in IT Service Management.

I després què

Completar altres cursos dels mòduls de Capacitats (Capabilities). Podeu consultar els  cursos amb codis de referència ITILPPO, ITILRCV, ITILOSA, ITILMLC.

En el següent esquema es resumeix l'actual sistema de certificacions oficials propossat per l'APMG.

Coneixements adquirits

Un cop completada la formació els assistents coneixeran:

 • Els processos pertanyents a l’Anàlisi i Suport Operacional durant el Cicle de Vida del Servei.
 • Activitats operacionals de processos tractats en altres fases del cicle de vida.
 • Funcions relacionades amb l’Operació de Servei.
 • Rols i resposabilitats.

Certificacions

Aquest curs permet presentar-se a l’examen de certificació d’ITIL® Intermediate Capability: Operational Support & Analysis. L’examen pot estar inclòs dins del curs. Aquest examen consisteix en un test de 90 minuts de durada i superar-lo proporciona 3 crèdits dels 22 necessaris per obtenir el títol ITIL® Expert.

Preu

Podeu consultar les condicions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o a través de la web http://www.articconsultors.com/content/ca/formacio.
 


ITIL® and PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.The Swirl logoTM is a trade mark of AXELOS Limited. 

CobiT, SixSigma, Lean IT, e ISO son marcas registradas y sus derechos reservados a favor de sus respectivos propietarios.