Bàner
Home Catàleg de Cursos Informació ITIL Intermediate Capability: Release, Control & Validation

El certificat ITIL® Intermediate: Release, Control & Validation (RCV) és una qualificació independent, però forma part del grup de certificacions ITIL® Intermediate Capability, i és un dels mòduls que condueix cap a l’ITIL® Expert in IT Service Management. L’objectiu principal d’aquest mòdul i del seu examen associat és, respectivament, impartir, provar i validar el coneixement de les pràctiques de la indústria pel que fa referència a l’entrega, control i validació de les postes en producció segons s’indica a les publicacions principals del Cicle de Vida de Servei d’ITIL®

Codi del curs: ITILRCV

Temari

  • Els processos que al llarg de Cicle de Vida de Servei tenen elements de caràcter pràctic relacionats amb la gestió de l’Entrega, Control i Validació.
  • Rols i resposabilitats.
  • Consideracions sobre la implementació i la tecnologia.
  • Reptes, factors crítics d’èxit i riscos.

Durada

35 hores.

A qui va adreçat

Aquest curs va adreçat a persones que requereixen una comprensió més detallada de l’entrega, control i validació necessaris per millorar la qualitat dels serveis de TI dins les organitzacions. Especialment, va adreçat a persones involucrades en els processos de Gestió de Canvis, Gestió d’Entrega i Desplegament, Gestión de Validació de Servei i Proves, Gestió de la Configuració i Actius, Gestió de les peticions de servei, Avaluació de Servei i Gestió del Coneixement.

Prerrequisits

Els candidats que vulguin ser formats i examinats en aquesta qualificació han d’acreditar la possessió de la certificació ITIL® Foundation Certificate in IT Service Management.

I després què

Completar altres cursos dels mòduls de Capacitats (Capabilities). Podeu consultar els  cursos amb codis de referència ITILSOA, ITILPPO, ITILOSA, ITILMLC.

En el següent esquema es resumeix l'actual sistema de certificacions oficials propossat per l'APMG.

Coneixements adquirits

Un cop completada la formació els assistents coneixeran:

  • Gestió de Canvis com habilitat per fer transicions de servei adequats.
  • Validació de Servei i Proves com habilitat per assegurar la integritat i la qualitat de la transició de servei.
  • Gestió de la Configuració i Actius com habilitat per monitoritzar l’estat de la transició de servei.
  • Gestió de Coneixement per millorar el suport en la presa de decisions.
  • Gestió de Peticions de Servei i avaluació per assegurar les execucions dels nivells de servei compromesos.
  • Gestió de l’Entrega i Validació.

Certificacions

Aquest curs permet presentar-se a l’examen de certificació d’ITIL® Intermediate Capability: Release, Control & Validation. L’examen pot estar inclòs dins del curs. Aquest examen consisteix en un test de 90 minuts de durada i superar-lo proporciona 3 crèdits dels 22 necessaris per obtenir el títol ITIL® Expert.

Preu

Podeu consultar les condicions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o a través de la web http://www.articconsultors.com/content/ca/formacio.
 


ITIL® and PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.The Swirl logoTM is a trade mark of AXELOS Limited. 

CobiT, SixSigma, Lean IT, e ISO son marcas registradas y sus derechos reservados a favor de sus respectivos propietarios.