Bàner
Home Catàleg de Cursos Informació ITIL Intermediate - Diseño de Servicio

El certificat ITIL® Intermediate: Service Strategy és una qualificació independent, però forma part del grup de certificacions ITIL® Intermediate Lifecycle, i és un dels mòduls que condueix cap a l’ITIL® Expert in IT Service Management. L’objectiu principal d’aquest mòdul i del seu examen associat es impartir, provar i validar el coneixement de les pràctiques de la indústria en el disseny de la gestió de serveis tal com està documentada al llibre ITIL® Service Design.

El curs cobreix la gestió del disseny de servei i la informació principal de les activitats de suport de la fase de Service Design, però no tracta amb detall cadascun dels processos de suport que s’hi descriuen.

Codi del curs: ITILSD

Temari

 • Els principis i els objectius principals del disseny de servei.
 • Elements organitzatius relacionats amb el disseny de servei.
 • Els cinc aspectes del disseny de servei.
 • Gestió de l’aplicació del disseny de servei a través del cicle de vida del servei.
 • Reptes, factors crítics d’èxit i riscos.

Durada

24 hores en 4 dies.

A qui va adreçat

Aquest curs va adreçat a persones que vulguin adquirir un coneixement més profund de la fase de Service Design definida per ITIL® i de com les activitats poden ser implementades per millorar la qualitat dels serveis de TI a les organitzacions. Especialment indicat per a professionals de TI que treballen en entorns de disseny de serveis que busquen la comprensió dels conceptes, processos, funcions i activitats relacionades amb el Service Design.

Prerrequisits

Els candidats que vulguin ser formats i examinats en aquesta qualificació han d’acreditar la possessió de la certificació ITIL® Foundation Certificate in IT Service Management. És desitjable un mínim d’experiència en TI de 2 anys.

I després què

Completar altres cursos dels mòduls de Cicle de Vida o de Capacitats. Podeu consultar els  cursos amb codis de referència ITILSS, ITILST, ITILSO, ITILCSI, ITILMLC.

En el següent esquema es resumeix l'actual sistema de certificacions oficials propossat per l'APMG.

Coneixements adquirits

Un cop completada la formació els assistents coneixeran:

 • Gestió i control de totes les activitats del Disseny de Servei.
 • Gestió i aplicació dels conceptes, entrades, sortides i activitats del Disseny de Servei.
 • Coneixement dels principis del Disseny de Servei i gestió dels seus processos.
 • Control i coordinació d’activitats relacionades amb la tecnologia del Disseny de Servei.
 • Justificació i control d’aspectes organitzatius i tècnics del Disseny de Servei.
 • Anàlisi, justificació i selecció de les implementacions, reptes, factors crítics d’èxit i riscos.

Certificacions

Aquest curs permet presentar-se a l’examen de certificació d’ITIL® Intermediate: Service Design. L’examen pot estar inclòs dins del curs. Aquest examen consisteix en un test de 90 minuts de durada i superar-lo proporciona 3 crèdits dels 22 necessaris per obtenir el títol ITIL® Expert.

Preu

Podeu consultar les condicions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o a través de la web http://www.articconsultors.com/content/ca/formacio.
 


ITIL® and PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.The Swirl logoTM is a trade mark of AXELOS Limited. 

CobiT, SixSigma, Lean IT, e ISO son marcas registradas y sus derechos reservados a favor de sus respectivos propietarios.