Bàner
Home Catàleg de Cursos Informació ITIL Intermediate - Estrategia de Servicio

El certificat ITIL® Intermediate: Service Strategy és una qualificació independent, però forma part del grup de certificacions ITIL® Intermediate Lifecycle, i és un dels mòduls que condueix cap a l’ITIL® Expert in IT Service Management. L’objectiu principal d’aquest mòdul i del seu examen associat és impartir, provar i validar el coneixement de les pràctiques de la indústria en l’estratègia de la gestió de serveis tal com està documentada al llibre ITIL® Service Strategy.

El curs cobreix la gestió de l’estratègia de servei i la informació principal de les activitats de suport de la fase de Service Strategy, però no tracta amb detall cadascun dels processos de suport que s’hi descriuen.

Codi del curs: ITILSS

Temari

 • Els principis i els objectius principals de l’estratègia de servei.
 • Conceptes bàsics d’estratègia aplicada a la gestió de serveis de TI.
 • Definició de servei i espais de mercat.
 • Realització d’anàlisi estratègica.
 • Gestió de l’aplicació de l’estratègia a través del cicle de vida del servei.
 • Reptes, factors crítics d’èxit i riscos.

Durada

24 hores en 4 dies.

A qui va adreçat

Aquest curs va adreçat a persones que vulguin adquirir un coneixement més profund de la fase de Service Strategy definida per ITIL i de com les activitats poden ser implementades per millorar la qualitat dels serveis de TI a les organitzacions. Especialment indicat per a professionals de TI que treballen en rols associats a la planificació estratègica, execució i control dins de models organitzatius orientats a serveis, que busquen la comprensió dels conceptes, processos, funcions i activitats relacionades amb el Service Strategy.

Prerrequisits

Els candidats que vulguin ser formats i examinats en aquesta qualificació han d’acreditar la possessió de la certificació ITIL Foundation Certificate in IT Service Management. És desitjable un mínim d’experiència en TI de 2 anys.

I després què

Completar altres cursos dels mòduls de Cicle de Vida o de Capacitats. Podeu consultar els  cursos amb codis de referència ITILSD, ITILST, ITILSO, ITILCSI, ITILMLC.

En el següent esquema es resumeix l'actual sistema de certificacions oficials propossat per l'APMG.

Coneixements adquirits

Un cop completada la formació els assistents coneixeran:

 • Principis de l’Estratègia de Servei.
 • Definició de serveis i d’espais de mercat.
 • Portar a terme avaluacions estratègiques.
 • Processos de l’estratègia de servei.
 • Conduir l’estratègia a través del Cicle de Vida del servei.
 • Entendre els Factors Crítics d’Èxit i els riscos.

Certificacions

Aquest curs permet presentar-se a l’examen de certificació d’ITIL® Intermediate: Service Strategy. L’examen pot estar inclòs dins del curs. En tot cas, el curs inclou la preparació suficient per als alumnes que vulguin superar amb èxit l’examen. Aquest examen consisteix en un test de 90 minuts de durada i superar-lo proporciona 3 crèdits dels 22 necessaris per obtenir el títol ITIL® Expert.

Preu

Podeu consultar les condicions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o a través de la web http://www.articconsultors.com/content/ca/formacio.
 


ITIL® and PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.The Swirl logoTM is a trade mark of AXELOS Limited. 

CobiT, SixSigma, Lean IT, e ISO son marcas registradas y sus derechos reservados a favor de sus respectivos propietarios.