Bàner
Home Catàleg de Cursos Informació ITIL Intermediate - Transición de Servicio

El certificat ITIL® Intermediate: Service Transition és una qualificació independent, però forma part del grup de certificacions ITIL® Intermediate Lifecycle, i és un dels mòduls que condueix cap a l’ITIL® Expert in IT Service Management. L’objectiu principal d’aquest mòdul i del seu examen associat es impartir, provar i validar el coneixement de les pràctiques de la indústria en la transició o posta en producció dels serveis tal com està documentada al llibre ITIL® Service Transition.

El curs cobreix la gestió de la transició de servei i la informació principal de les activitats de suport de la fase de Service Transition, però no tracta amb detall cadascun dels processos de suport que s’hi descriuen

Codi del curs: ITILST

Temari

  • Els principis i els objectius principals de la transició de servei.
  • Elements organitzatius relacionats amb la transició de servei.
  • Gestió de l’aplicació de la transició de servei a través del cicle de vida del servei.
  • Reptes, factors crítics d’èxit i riscos.

Durada

24 hores en 4 dies.

A qui va adreçat

Aquest curs va adreçat a persones que vulguin adquirir un coneixement més profund de la fase de Service Transtition definida per ITIL® i de com les activitats poden ser implementades per millorar la qualitat dels serveis de TI a les organitzacions. Especialment indicat per a professionals de TI que treballen en entorns de transició o posta en producció de serveis que busquen la comprensió dels conceptes, processos, funcions i activitats relacionades amb el Service Transition.

Prerrequisits

Els candidats que vulguin ser formats i examinats en aquesta qualificació han d’acreditar la possessió de la certificació ITIL® Foundation Certificate in IT Service Management. És desitjable un mínim d’experiència en TI de 2 any.

I després què

Completar altres cursos dels mòduls de Cicle de Vida o de Capacitats. Podeu consultar els  cursos amb codis de referència ITILSS, ITILSD, ITILSO, ITILCSI, ITILMLC.

En el següent esquema es resumeix l'actual sistema de certificacions oficials propossat per l'APMG.

Coneixements adquirits

Un cop completada la formació els assistents coneixeran:

  • Introducció a la Transició de Servei.
  • Gestió i control de totes les activitats relacionades amb la Transició de Servei.
  • Activitats relacionades amb la Transició de Servei sobre comunicació, compromís i canvi organitzacional.
  • Organització de la Transició de Servei.
  • Control i coordinació d’activitats relacionades amb la tecnologia de la Transició de Servei.
  • Anàlisi, justificació i selecció de les implementacions, reptes, factors crítics d’èxit i riscos.

Certificacions

Aquest curs permet presentar-se a l’examen de certificació d’ITIL® Intermediate: Service Transition. L’examen pot estar inclòs dins del curs. Aquest examen consisteix en un test de 90 minuts de durada i superar-lo proporciona 3 crèdits dels 22 necessaris per obtenir el títol ITIL® Expert.

Preu

Podeu consultar les condicions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o a través de la web http://www.articconsultors.com/content/ca/formacio.
 


ITIL® and PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.The Swirl logoTM is a trade mark of AXELOS Limited. 

CobiT, SixSigma, Lean IT, e ISO son marcas registradas y sus derechos reservados a favor de sus respectivos propietarios.