Bàner
Home Catàleg de Cursos Informació Introducción a ITIL

L’objectiu principal d’aquest curs és la introducció dels conceptes bàsics relacionats amb el marc de referència descrit per ITIL®. Es descriuen els conceptes clau vincultats així com les relacions entre ells (servei, procés, funció). Es presenten els processos principals a través de les fases del cicle de vida al qual pertanyen.

Codi del curs: ITINT

Temari

  • La Gestió de Serveis de TI
  • Per què cal ITIL®?
  • Conceptes fonamentals
  • Processos principals
  • Com arrencar un projecte d’adopció i adaptació

Durada

 

El curs pot ser impartit en diferents formats i distribucions de les sessions. El més habitual, i recomanable, és fer-lo en una sessió de 8 hores, o dues sessions de 4 hores. Per a més detalls, podeu consultar a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

A qui va adreçat

Aquest curs va especialment adreçat a gestors i responsables de serveis de TI, gestors de projectes i de negoci relacionats directament amb TI, així com en general qualsevol membre de l’organització de TI que not ingui un coneixement previ d’ITIL®, i que vulgui conèixer en què consisteix i quin benefici pot aportar a les organitzacions.

Prerrequisits

No és necessari tenir cap coneixement previ relacionat amb la gestió de serveis. S’insisteix en què no cal tenir coneixements tecnològics per tal d’assistir al curs. Es tracta d’una matèria relacionada amb la gestió. No requereix cap certificació prèvia.

I després qué

En el següent esquema es resumeix l'actual sistema de certificacions oficials propossat per l'APMG.

Coneixements adquirits

Els assistents al curs seran capaços d’explicar què pretén ITIL®, de quina manera ho proposa, què són els processos, les funciones i el cicle de vida de servei i de quina manera estan relacionats entre ells.

Certificacions

No existeix cap certificació oficial associada a aquest curs.

Preu

Podeu consultar les condicions a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o a través de la web http://www.articconsultors.com/content/ca/formacio.
 


ITIL® and PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.The Swirl logoTM is a trade mark of AXELOS Limited. 

CobiT, SixSigma, Lean IT, e ISO son marcas registradas y sus derechos reservados a favor de sus respectivos propietarios.