Bàner
Home Formació ITIL Exams

En anglès o en espanyol?

Depenent del tipus de certificat, és possible examinar-se tant en castellà com en anglès. Tanmateix, per a determinats nivells segueix existint només l’opció d’examinar-se en anglès.

El certificat ITIL® Foundation és un dels casos on és possible triar l’idioma de l’examen. Per a qualsevol altre nivell, si us plau, consulteu a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Lamentablement, encara no és possible examinar-se en català.

En paper o on-line?

D’altra banda, oferim la possibilitat de fer l’examen tant en format paper com on-line. A la taula següent resumim els avantatges i inconvenients de cada opció:

 

Quantes preguntes, quant de temps?

A la taula següent es mostra, depenent dels diferents certificats, el nombre de preguntes del test, el temps d’examen de què es disposa i el percentatge amb el qual cal aprovar:

 

* Els exàmens marcats amb ascerisc estan basats en escenaris. És a dir, es presenten diferentcs casos d’empreses fictícies sobre les quqls van fent-se les preguntes tipus test. 

 


ITIL® and PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.The Swirl logoTM is a trade mark of AXELOS Limited. 

CobiT, SixSigma, Lean IT, e ISO son marcas registradas y sus derechos reservados a favor de sus respectivos propietarios.